Curs de fotografie cu telefonul editia a IV-a

 

In general, oamenii fac fotografii cu telefonul fara sa-si bata capul daca le fac bine sau nu. Pun pariu ca peste 80% din pozele pe care le ai sunt facute cu telefonul si ca n-au iesit grozav. Stii de ce?  Pentru ca fie nu ai tinut cum trebuie telefonul, fie era setat incorect, fie habar n-ai de reguli simple de compozitie. Si e pacat, pentru ca unele momente din viata chiar merita imortalizate. Serbarea. Aniversarea. Cererea. Avansarea. Locul acela superb. Petrecerea.

Stiu despre ce vorbesc, eu am trecut deja prin asta. Ca ziarist, am facut mii de fotografii la evenimentele importante la care am participat. Extrem de multe mi-au iesit proaste, pentru ca imi lipsea tehnica, pe care am deprins-o, la un curs, de la un fotograf profesionist. De atunci, pot sa scot din camera exact ce vreau. Pot sa opresc timpul intr-o fotografie si sunt foarte fericit ca am aceasta abilitate.

Cursul o sa dureze in jur de patru ore, cu pauze de cafea/fumat. O sa exersam acele fotografii pe care le facem cel mai des cu telefonul. O sa va invat si trucuri simple si chestii complicate. O sa fie amuzant si relaxant, pentru ca eu cred ca si cea mai rigida regula poate fi explicate cu zambetul pe buze.

Toate bune. Daca vii la curs, studiaza un pic setarile camerei foto de pe telefon si asigura-te ca bateria este full.

 

 

Parteneri media


 

Detalii curs

Domeniu:Dezvoltare personală
Lector:
Începînd:
Ora:
Frecvenţă:o sambata
Locaţie:in curs de stabilire
Locuri:maxim 10
Preţ:100 lei

Calendar