Decalog de bună creştere

„Conştiinţa” face parte din viaţa mea profesională. Şi asta nu numai pentru că animatorul ei, excepţionalul preot Claudiu Băzăvan, a decis să-i fiu preşedinte onorific. Toate iniţiativele, revista atât de proaspătă şi mereu inspirată, numărul mereu crescut de auditori – toate confirmă inspiraţia demersului preotului Claudiu Băzăvan. Iată de ce Fundaţia este parte din ceea ce fac ca istoric şi mă bucur nespus de fiecare dată când mă aflu alături de echipa ei distinsă.”

Doamna Georgeta Filiti

Mănânci? Vorbeşti? Te îmbraci? Crezi în Dumnezeu? Îţi creşti copilul? Înveţi? Faci/ primeşti vizite? Iubeşti? Eşti la modă? Vrei să promovezi? - ordinea este aleatorie . Răspunsul firesc ar fi DA. Şi atunci v-aş întreba: CUM?

Istoricul Georgeta Filitti, preşedintele de onoare al Asociaţiei Conştiinţa, Vă invită la o incitantă dezbatere despre bune maniere şi buna cuviinţă.

Cu participarea lui Adelin Ţărnică, merituosul câştigător al Premiului I de la Concursul Judeţean de Recitare “Sub aripa lui Nichita” organizat de Casa de Cultură I.L.Caragiale.

Vor dansa Melisa Popa si Rares Avram, membrii Clubului de Dans Sportiv Phoenix Ploieşti.

 

Cu sprijinul

 

 

 

 

 

 

 

Impresii

„În această seară din luna mai, respectiv 22 mai, am avut onoarea de a o cunoaşte personal pe distinsa doamnă Georgeta Filiti. Recunosc că am simţit ca o binecuvântare prezenţa dânsei şi mesajele pe care cu o blândeţe deosebită ni le-a transmis. O binecuvântare ca şi o “întoarcere acasă” dintr-o lume grabită şi superficială în care permanent fac efortul de a-mi ţine mintea, sufletul şi gândul într-o lume caldă, simplă, senină şi plină de emoţii reale. Şi pentru că ştiu că emoţia este cea care transmite de fiecare dată Adevărul, neavând nevoie de alte “instrumente”, le adresez un călduros Mulţumesc frumoasei  Echipe Conştiinţa.”

Cu recunoştinţă, Roxana Caţianis


„Ne place foarte mult să ne alăturăm demersului Conştiinta. Felicitări şi să o ţineţi tot aşa!"

Eugenia şi Tudor Vasile

modul comentarii Disqus

Detalii eveniment

Domeniu:Istorie & Civilizaţie
Lector:
Data:
Ora:
Locaţie:Hotel Prahova Plaza
Preţ:30 lei
Redus:20 lei student/pensionar

Calendar