Iubire şi prejudecată, dileme princiare

Alexandru şi Maria, Ferdinand şi Elena, Carol şi Ella, trei perechi pentru care dragostea a rămas un lucru interzis. Dar cum să lupte cu valul care i-a cuprins, i-a făcut parcă să plutească, le-a dat aripi?

Toţi şi toate le erau potrivnice. Raţiunea de stat, morala vremii, dojana mereu prezentă: « ce exemplu dai? »

Cum au împăcat aceşti oameni iubirea şi datoria, bucuria de a fi impreună şi grija de a salva aparenţele, vom încerca să înţelegem ascultând-o pe doamna Georgeta Filitti, cu care ne întâlnim joi 14 februarie, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR....

La finalul conferinţei fiecare participant va primi câte un exemplar al revistei CONŞTIINŢA şi o băutură caldă.

Cu sprijinul

Hotel Prahova Plaza Tres Olivos
Doris Garden

 

Impresii:

"Iubire si prejudecata! Suna a provocare si a delir sufletesc! A viata traita fara incorsetari, liber, zburand. Povesti de iubire din alte vremuri, povesti interzise si pline de pasiune, redate cu atata eleganta in cadrul conferintei. Iubirea, darul cel mai de pret pe care Dumnezeu i l-a oferit omului, poate lua forme atat de diverse. Poate rani si poate inalta, poate sculpta in inima cel mai frumos inger sau cel mai aprig demon, poate ucide si poate da viata. Iubirea este forta care invarte lumea noastra a muritorilor printre stele. Iubirea nu tine cont de reguli sociale, arde, topeste orgolii si prejudecati, dar, uneori, sfarseste autosfasiindu-se."

Carmen Enache

 

Galerie fotomodul comentarii Disqus

Detalii eveniment

Domeniu:Istorie & Civilizaţie
Lector:
Data:
Ora:
Locaţie:Hotel Prahova Plaza
Preţ:30 lei
Redus:20 lei student/pensionar

Calendar